miércoles, 16 de febrero de 2011

GOLD REVENGE / Convocatòria de participació ciutadana

aquesta figura d´or massís de 50kg. és obra de l´artista mark quinn i pren com a model a Kate Moss.

CONVOCATÒRIA DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA al projecte escènic  MORIR D´AMOR AQUI, de TRANSlab. de intervencions escèniques contextuals,  dirigit per l´artista Marta Galán i coproduït pel Centre d’ Arts Escèniques de Terrassa.

Marta Galán convoca, a qui estigui interessat, a  participar en la realització  de la  vídeo-creació GOLG REVENGE que es projectarà com a part de l´espectacle MORIR D´AMOR AQUÍ i que us tindrà com a protagonistes.
L’ activitat a la qual se us convida consta de tres parts que es faran al CENTRE CÍVIC MARIA AURÈLIA CAPMANY del barri de la Maurina.  
18 de març (19-21h)_  Anàlisi de Romeo i Julieta de William Shakespeare a través i a partir de les interpretacions feministes, que consideren l’ ecosistema patriarcal com a causa fonamental de la mort tràgica dels dos amants.
19 de març (10-14h)_  Porta una figura antropomòrfica –figura humana-  mínim de 50 / 80 centímetres del material que vulguis, adquirida on vulguis (pot ser un maniquí, una estàtua de fang, de fusta, de plàstic, una nina, una escultura, etc) i vine a pintar-la de daurat. Si no pots portar la figura, no et preucupis, TRANSlab. tindrà algunes figures de recurs per si algun dels participants no pot portar-la. Els elements necessaris per pintar-la de daurat els proporciona TRANSlab.
20 de març (10-18h)_ rodatge de la vídeo creació. Consisteix en que cadascú de vosaltres dipositi la figura daurada en una localització de la ciutat de Terrassa que podreu triar d’ entre 4 opcions. La vídeo creació es rodarà al llarg de tot el dia i es concertarà espai  i hora amb  cadascú de vosaltres per desar la vostra figura.  Podeu  triar l’ anonimat, és a dir: si no voleu que aparegui la vostra cara, el realitzador agafarà imatges només  del cos i les mans dipositant la figura.
(podreu sol·licitar una còpia de la vídeo creació)

escriviu a translab.martagalan@gmail.com per confirmar la vostra participació.
Moltes gràcies

Vídeo de presentació / TRANSlab. per a VERKAMI

Rimando y esgrimando en Terrassa.
projecte produït pel CAET / Centre d´Arts Escèniques de Terrassa.
video de promoció per a VERKAMI www.verkami.com






Nodrim
Killr
Mohi Lee
Sandro
(Cóndor, ausente)

ESPAI BIT / Terrassa, aprendiendo y componiendo con Kostia, Horneando bases. Con el Ableton Live. Asignando bombos y cajas a los pads del secuenciador. Rimas, freestyle y mucho flow.  Con toda la voz.

SALA MARIA AURELIA CAPMANY, con Nico, el presidente del Club d´Esgrima Ciutat de Terrassa, aprendiendo a usar la espada. Marchas, tocados, ataques, fondos. La  mejor defensa, un buen ataque. Potencia física e inteligencia táctica. Ahí vamos.