MORIR D´AMOR AQUÍ






MORIR D’AMOR AQUÍ
De TRANSlab. d’intervencions escèniques contextuals.
(projectes transdisciplinaris de desenvolupament cultural comunitari)

Una producció del Centre d’Arts escèniques de Terrassa (CAET) i TRANSlab. d’intervencions escèniques contextuals. Col·labora: Ajuntament de Terrassa  (Servei de Joventut i Lleure, Àrea de Serveis a les persones i “programa jove” del Pla de Barris de la Maurina).


9 d’abril
21h
Teatre Alegria / Terrassa

Morir d’amor aquí  és un projecte transversal entre art escènic professional i intervenció
socioeducativa local que pren com a punt de partida el text de Romeo i Julieta de William Shakespeare per reflexionar sobre la no operativitat de l’ amor en contexts on s’ imposen paradigmes patriarcals de violència i dominació. “Aquí hi ha feina amb l’ odi; però més amb l’ amor”. Aquesta idea estructura la dramatúrgia de la proposta escènica i determina les directrius de la intervenció contextual: anem a pensar sobre l’ amor i sobre l’ odi i ho farem amb 8 joves de Terrassa que es dediquen de forma autodidacta i autogestionada al RAP. TRANSlab. coordina i finança la immersió intensiva d’aquests joves en el món de l’esgrima de competició, la composició musical amb suports digitals i l’escenificació per tal de dotar-los de les eines necessàries que els permetin formar part activa i protagònica de l’equip de creació de Morir d’amor aquí.

Gestió, direcció artística i dramatúrgia: Marta Galán
Equip de creació: Camilo, Cóndor, Nodrim, Sandro, Mohi, Petr Rimsky / Kostia, Martin Elena i Núria Lloansi.
Amb la participació de: Agrupació de Pessebristes de Terrassa, Club d’Esgrima Ciutat de Terrassa, Societat Ocellaire La Novella Terrassa.  
Disseny de Llums i cap tècnic: Edu Bolinches
formació en composició musical amb formats digitals: Petr Rimski / Kostia
Formació en Esgrima de competició: Nicolás de Echaniz
Disseny i realització audiovisual: Martin Elena
Documentació audiovisual: ASF (Audiovisuals Sense Fronteres)
Documentació Fotogràfica: Guerda Kochanska